Search
Search Menu

Beeldhouwlessen – Frank Linsewski
Beeldhouwen maakt pienter, mooi en sexy

Winnaar ontwerpwedstrijd kunstwerk voor Cultuurprijs Soest 2018


Groepsexpositie Koninklijke Garage Paleis Soestdijk:
za. 16 & zo. 17 september 2023, 11.00 – 17.00 uur
Amsterdamsestraatweg 16, 3743 AB Baarn


Kunst op stand, Paleis Soestdijk


 
frank-met-leerlingenwerkplaats_1en2


beeldhouw werkplaatsFijn dat u geïnteresseerd bent in beeldhouwen. Als u graag het fascinerende avontuur aan wilt gaan om te beleven hoe de steen langzaam de sporen van zijn maker aanneemt en gaandeweg vorm krijgt bent u hier op de goede plek. U zult versteld staan van wat er uit u handen kan komen.
In deze cursus leert u de steen bewerken, zoals hakken, raspen en schuren. Als beginner werkt u in een zachtere steensoort.
Ook komt u veel te weten over welke steensoorten geschikt zijn om te bewerken en hoe deze zijn ontstaan.
Bij het vinden van een idee en hoe u deze stap voor stap om kunt zetten in een beeld krijgt iedereen individuele begeleiding.
De werkplaats bevindt zich op een boerderij in Soest waar wij het hele jaar door werken waardoor u op elk ogenblik kunt instappen. Op dit ogenblik is er nog plek in verschillende groepen.

.


U kunt het hele jaar door op elk gewenst tijdstip instromen.


De cursussen vinden plaats op
Donderdag 9.15 – 14.15 uur
Vrijdag 9.15 – 14.15 uur
Zaterdag 10.30 – 14.30 uur


De kosten bedragen € 13 per uur.
Daarbij inbegrepen zijn het gebruik van gereedschap, bok en koffie/thee.
U kunt zich aanmelden voor een kennismakingsperiode (bijvoorbeeld voor het maken van één stenen beeld) of voor een langere periode als het bevalt en u weet dat u dit regelmatig wilt doen.
De kosten voor een eigen steen om mee te beginnen hoeven in het begin niet hoger te zijn dan € 15-25. De steen kan in beeldhouwwinkel in Soest aangeschaft worden.
 
U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en om ‘wat rond te snuffelen’.
Beginners en gevorderden werken naast elkaar en dat biedt de mogelijkheid om bij elkaar te kijken en te zien hoe iedereen op zijn eigen wijze met zijn steen aan de slag is.
Aarzel niet en neem contact met mij op of kom een keer kijken. Ik hoop binnenkort van u te horen of nog liever u te mogen begroeten in de werkplaats.
 
Frank Linsewski
info@franklinsewski.nl
06 509 400 19


werkplaats_3en4